0 of 6 Questions completed
Questions:
You have already completed the tests before. Hence you can not start it again.
Tests is loading…
You must sign in or sign up to start the tests.
You must first complete the following:
0 no 6 jautājumiem atbildēti pareizi
Time has elapsed
Jūsu rezultāts ir 0 no 0 punktiem, (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Aicinām pārskatīt jautājumus un pareizās atbildes (poga “Skatīt jautājumus”), lai sagatavotos un veiksmīgi nokārtotu kursa noslēguma pārbaudījumu.
Etnogrāfiska latviešu nacionālās virtuves izpēte aizsākas 19. gadsimta otrajā pusē vienlaikus ar: (atzīmēt divas atbilstošākās atbildes)
Tradicionālais uzturs attiecināms uz:
Viens no diviem pamatnosacījumiem, lai pēc Pirmā pasaules kara taptu nacionālā virtuve, ir nacionālas valsts izveide. Otrs nosacījums ir:
Kaucmindes Mājturības semināra absolventes visbiežāk kļuva par: (atzīmēt trīs atbilstošākās atbildes)
Modernizācijas nolūkā 1930. gadu pavārgrāmatu zemnieku ēdieniem pievienoja jaunu pienesumu (olas, sviestu, saldo krējumu, cukuru, augļus un ogas), kas mūsdienās nacionālo ēdienu repertuārā zināmi kā:
Būtiskākās atšķirības starp Kaucmindes Mājturības skolu un Kaucmindes Mājturības semināru ir: (atzīmēt trīs atbilstošākās atbildes)