Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas


Kursa pirmā cēliena 1. lekcijas mājasdarba iesūtītās fotogrāfijas

Dalībnieces Sandras iesūtītie attēli:

Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas
Rasols pēc 1863. gada receptes
Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas
Rasols pēc 1921. gada receptes
Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas
Rasols pēc 1987. gada receptes

Dalībnieces Jutas pagatavotā rasola attēls:

Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas

Sandras iesūtītais rasola attēls:

Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas

Kursa pirmā cēliena 2. lekcijas mājasdarba iesūtītās fotogrāfijas

Dalībnieces Sandras iesūtītie attēli:

Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas
Alus zupa
Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas
Pildītas pankūkas (Kommorgenwieder)
Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas
Nabaga bruņinieki jeb armriteri

Laipni aicinām arī Jūs izmēģināt kursa lektores piedāvātās ēdienu receptes un to fotogrāfijas iesūtīt mums!