Astra Spalvēna: Latvijas nacionālās virtuves veidošanās


Jūsu uzmanībai piedāvājam fragmentu no ēdiena kultūras pētnieces Astras Spalvēnas tiešsaistes kursa “Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības” pirmās lekcijas “Latviešu valodā sarakstītās pavārgrāmatas”.

Pēc Pirmā pasaules kara situācija pasaulē ir būtiski mainījusies, un to atspoguļo arī pavārgrāmatas. Ir izveidota neatkarīga Latvijas valsts, kurai nepieciešama sava nacionālā virtuve – tā sāk veidoties 1930. gados.

Lai apgūtu kursu pilnā apmērā (sešas bagātīgas lekcijas) un piekļūtu papildmateriāliem, laipni aicinām reģistrēties.

Pieteikties


Iespējams, jūs varētu interesēt arī:

Janīna Kursīte: Latvieša pasaule

Guna Kalniņa: Pareiza un moderna rakstu valoda – korektora padomi